Bloggare

Julie Karla

JK-lamDET MØRESTE LAMMEKØD!

Jeg har lavet en del slow cooker opskrifter her på det sidste, for jeg har opdaget, hvor fantastisk det er at have sådan en gryde stående på køkkenbordet. Jeg har virkelig fået noget af det bedste kød, jeg har smagt længe, og det siger jeg ikke bare, fordi jeg selv har lavet det, men fordi at den her langtidssimren-metode bare gør kødet noget så mørt.

Her er opskriften: https://www.juliekarla.dk/


Madbanditten

Jeg hedder Jane, og det er mig, der blogger her på Madbanditten. Udover at blogge skriver jeg bøger og holder foredrag. Alt sammen om mad og sundhed og livet ind imellem.

Denne pulled beef har jeg spist rester af hele ugen. Næsten hver weekend laver jeg en eller anden form for pulled kød. Oftest pulled pork men også ind imellem pulled beef og pulled chicken. Jeg har endda lavet pulled flæskesteg og det var da overraskende godt også!

Læs mere her: http://www.madbanditten.dk/2017/04/23/pulled-beef/


Gammeldags oksesteg

Egentlig behøver du ingen opskrifter, når du laver simremad i en Crock-Pot. Du skal nemlig bare komme alt det, du holder mest af, i gryden. Da jeg lavede oksestegen, brunede jeg den om aftenen, kom den i gryden, der kom i køleskabet natten over. Næste morgen satte jeg timeren igang og tog på arbejde. Da jeg kom hjem, duftede huset af steg og aftensmaden var klar.

Hvis det skal være ultra nemt, kommer du bare alle ingredienser ned i Crock-Potten uden at brune dem først.  Jeg vil dog altid foretrække smagen fra det brunede kød – men nogen gange skal det bare være nemt og hurtigt.

Læs mer her: https://ravfood.com/2016/11/28/crock-pot-opskrifter-anvendelse-anmeldelse/


Risengrød

Kan jeg ikke bare få lov at putte alle ingredienserne i en gryde, lægge låg på og først komme tilbage når grøden er færdig – helt uden at skulle bekymre mig om at den måske brænder på?

Da jeg fik mulighed for at teste en slow cooker fra mærket Crock-Pot, tænkte jeg med det samme, at jeg ville udsætte den for det der fra nu af hedder “risengrød der ikke brænder på”-testen. Egentlig er en slow cooker mest oplagt til simremad som diverse gryderetter og supper, men jeg ville prøve at anvende den på en anden måde. På trods af navnet, slow cooker, er sådan en fætter faktisk genial til dem der ikke har ret meget tid (eller for en som mig der er meget utålmodig), fordi maden egentlig bare står og passer sig selv.

Læs mer her: http://christinebonde.dk/opskrift-risengroed-der-ikke-braender-paa/


Ratatoille

Æh, hvad – er det ikke jul i morgen? Hvorfor skriver damen så om en sensommer-ret som ratatouille?  Jo, men ser du – da jeg i sidste uge testede kasser fra Øko til folket var der en masse grønt med som skulle bruges med det sammen, for ikke at gå til spilde. Jeg hev derfor min Crock-Pot frem og gik i bedste Stop Spild Af Mad stil i gang med at trylle de mange grøntsager om til nem mad til dårlige dage.

Bloggere: Malou Rotvel Pagh

Læs mer her: http://klidmoster.dk/2014/12/crock-pot-rustik-ratatouille.html


Pulled turkey

Her kommer en ny opskrift på pulled turkey lavet i crockpot/slowcooker. Jeg er rigtig glad for min crockpot, og selvom jeg langt fra bruger den hver dag eller hver uge, er det lækkert at tage den frem engang imellem og nyde, at aftensmaden passer sig selv uden at brænde på, mens jeg er på arbejde. En ekstra bonus her i sommervarmen er, at man får minimal varme i køkkenet under tilberedning – sammenlignet med, hvis man skulle have en ovn kørende eller stå og svede over en stegepande eller grill.

Bloggere: Louise Kofoed

Læs mer her: http://frukofoedskoekken.dk/pulled-turkey-crockpot/